Influenta astrelor asupra zodiilor în 2020

Influenta Astrelor

Luna Ianuarie a minunatului 2020 s-a simțit mai mult ca un an în sine și nici nu ne mirăm. Prezența lui Capricorn, o zodie orientată către performanță, ce tinde spre perfecțiune, a stat stăpână peste Soare, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluto…

Presiunea unei astfel de dominații s-a simțit din plin, însă gata! A trecut și luna, a trecut și Luna Plină, și eclipsa, și în sfârșit începe sezonul Vărsătorului, începând cu 20 ianuarie.

Să ne concentrăm deci pe restul anului și să vedem împreună ce are să se întample, în mare, cu fiecare dintre noi.
Pentru a analiza tranzitele prin care trece fiecare zodie în acest an este nevoie să fim atenți la fiecare mare tranziție pe parcursul acestor luni și casa de interes în care se află planetele în cauză.

Vărsător

20 Ianuarie – 18 Februarie

Anul acest aduce cu sine un eveniment masiv față de dumneavoastră și anume întoarcerea dupa 27 de ani a lui Saturn în Vărsător. Este un an de recompensare sau tragere la răspundere pentru cei cu acest plasament natal, iar pentru nativi o potențare a autorității și siguranței de sine. O mare parte a anului va fi dedicată transcenderii prin cunoaștere și instinct în locuri nedescoperite încă de mintea dumneavoastră. Spiritualitatea, meditația, introspecția vă vor servii în această perioadă intensă de cunoaștere a subconștientului.

Interesul nu va mai fi față de partea materială și fizică, ci față de ceea ce este neștiut, ascuns și privit în umbră. Vor exista vise premonitorii și o deschidere mai mare față de înțelegerea scopului în viață. Pentru a evolua și atinge răspunsurile la întrebări va fi nevoie să priviți și sursa tuturor emoțiilor și gândurilor pe care le aveți, precum și partea familială și relațiile cu cei care v-au crescut.

Ceea ce poate determina un curs negativ al acestui interes este controlul pe care îl puteți pierde în drumul cunoașterii de sine, dacă veți apela la cei educați în domenii spirituale își vor impune propriile mecanisme de analiză și vă pot seduce în a avea încredere deplină în aceștia. Nu uitați că tot ce reprezintă înțelegere a sinelui este în interior și doar energia și timpul pe care îl acordați sunt uneltele de a ajunge acolo.

Pești

19 Februarie – 20 Martie

În lunile viitoare veți cunoaște o schimbare semnificativă la nivelul grupurilor, veți deveni mai deschiși față cei din jur cât și mai receptivi la propunerile acestora. Puteți deveni un lider respectat și puteți să vă creați un colectiv cu același idei și percepții pe care le aveți. Dobândiți încredere în puterea pe care o poate avea un grup de susținere față de visele și proiectele pe care le aveați în gând, atingeți mai ușor și cu beneficii mai numeroase scopurile prin uniunile pe care le creați și solidificați în aceste luni.

Fiți deschiși la noi modalități de execuție și lăsați să între în viața dumneavoastră oameni originali și creativi, care dețin viziuni față de ceea ce puteți construi împreună. Comunicarea va aduce multe satisfacții și răspândirea informației vă va pune într-o poziție de revoluționar al ideilor și modului în care funcționează societatea.

Cu Pluto în acest sector nu lăsați toate aceste conexiuni să fie unele superficiale și găsiți profunzimea indivizilor din grup pentru a le oferi susținerea de care au nevoie. Nu vă pierdeți pe sine în acest complex de opinii și inițiative, nu vă îndepărtați de la valorile morale și de la instinctul puternic pe care îl dețineți.

Berbec

21 Martie – 19 Aprilie

Pentru aceștia marele punct de interes va fi statutul social și cariera. Sunt binecuvântați cu marele benefic, Jupiter în acest domeniu, alături de care se află multe încercări și transformări prin Saturn și Pluto. Saturn va avea o perioadă de pendulare între vechiul său lider, Capricorn și noul conducător al acestei generații, Vărsător. Asta va determina Berbecul să colaboreze cu oameni cu interese comune cu ale lor pentru a creea un cadru profesional nou, creativ și gata să ajute societatea actuală.

Fiți deschiși la oportunități și moduri originale de a aborda cariera, de asemenea nu uitați de influența imensă pe care oamenii pe care îi veți cunoaște și cu care veți stabili conexiuni o vor avea pentru parcursul acestor luni. Nu este vorba de muncă asiduă sau de rutina zilnică la birou, ci de un mare proiect pe care vă încurajăm să îl urmați și în care să vă încredeți pentru a dobândi independența dorită.

Tot pe plan financiar, Uranus va aduce momente imprevizibile și o lipsă de stabilitate pentru a aminti că nu câștigul sigur, în normele cunoscute societății vor aduce marele impact asupra vieții Berbecului, ci depășirea limitelor deja stabilite și privirea în perspectivă.

Pe partea spirituală vor apărea multe vise și premoniții față de evenimentele viitoare. Aveți mare încredere în intuiția dumneavoastră pentru că vă va ajuta să obțineți mult mai ușor răspunsurile de care aveți nevoie.

Taur

20 Aprilie – 20 Mai

Anul acesta va fii un an de educație spirituală, călătorie, descoperire de sine pentru Taur. Având Jupiter în propria casa, excursiile și interesul față de alte culturi vor fi încurajate. Se pot face voiaje în diverse părți ale lumii care vor duce la transformări ale sufletului și învățarea lecțiilor karmice. Pentru că Saturn va împărții influența între Vărsător și Capricorn, atât călătoriile în interes personal cât și în interes profesional vor aduce noi moduri de a aborda situațiile care vor veni.

Primiți aceste tranzite ca o șansă sigură de evoluție pe planul ideilor, conceptelor și spiritualității. Vor exista provocări și influențe distructive care vor încerca să vă limiteze, este datoria dumneavoastră să vă apărați energia și să pășiți cu încredere în deschiderea sufletului și a minții.

Din punct de vedere al propriei identități, Taurul va fi privit ca o personalitate originală, interesată de problemele societății și libertatea de opinie. Este moment să vă axați pe ideile pe care le aveți și contura în aceste luni și să le exprimați cu convingere, pentru că vor deveni o mare influență pentru felul de a acționa a celor in jurul dumneavoastră.

Grupurile mari de prieteni sau cei cu care lucrați vor fi învăluiți de o ceața care îi poate face să ia decizii dăunătoare Taurului. Nu idealizați aceste relații și aveți grijă la intențiile celor pe care îi considerați cunoștințe și nu prieteni.

Gemeni

21 Mai – 20 Iunie

Geminii vor avea un an foarte intens și concentrat pe profunzimea relațiilor și transformare. Nu este momentul de încurajare al conexiunilor superficiale. Sexualitatea va fi un mare punct de interes pentru aceste luni, prin care se pot stabili legături de durată și rezolva probleme karmice. Pentru că Saturn va pendula între Capricorn și Vărsător, respectiv casele de interes pe anul curent se pot face călătorii în perioada lunilor de vară și toamnă care vor schimba modul de a gândi și acționa cât și descoperirea unor culturi cu care vă veți identifica.

Pe plan intuitiv vă veți afla în fața unor momente venite din neant în care, fără a avea argumente logice veți simți dacă cineva are intenții negative. Aceste manifestări se pot prezenta și în vise sau coincidențe în rutina zilnică, cu care veți putea lua decizii folositoare pe viitor. Dacă nu aveți în majoritatea cazurilor încredere în intuiție, aceste explozii în plan inconștient al lui Uranus va vor dovedii că lunile următoare că există ceva mai presus de ce știți deja în lumea conștientă.

Din punct de vedere al carierei vor exista neclarități cu privire la scopurile și resursele pe care le aveți. Nu luați decizii prin influența celor din jur și mențineți-vă puternic poziția. Nu este momentul pentru schimbări profesionale, dar veți fii îndemnați să abordați situațiile într-o manieră creativă și artistică.

Pluto aduce cu sine pe lângă transformare și regenerare și abuzuri ascunse, fie că e vorba de abuzuri de putere sau emoționale, protejați-vă energia și scoateți tot ce e întunecat la lumină.

Rac

21 Iunie – 22 Iulie

După un an cu mare interes față de rutina zilnică a muncii, Racul se află în fața unui timp dedicat parteneriatelor. Fie că este vorba de parteneriat pe plan romantic sau profesional, acum se stabilesc și se întăresc relații apropiate. Marele benefic Jupiter aduce o extindere a paletei de emoții și a tipurilor de exprimare sentimentală. Pentru cei care sunt singuri vor exista mult mai multe încercări de relații cât și mai intense față de lunile precedente. Pentru cei aflați într-o relație veți avea mai multă răbdare și energie pentru a investi în cuplu. De ambele părți eforturile vor fi răsplătite prin momente speciale și lecții de viitor.

Prin prezența lui Saturn și Pluto lângă Jupiter relațiile nocive se vor distruge de la sine, cu șanse mari ca acest lucru să se întâmple într-un mod agresiv. Puteți să vă analizați influențele apropiate din viața dumneavoastră și să puneți capăt înainte ca lucrurile să degenereze. Energia acestor mari învățători astrali vorbește despre distrugerea unei fundații slabe pentru a se construi una puternică.

Grupul de prieteni și cunoștințele vor avea parte de momente neașteptate și eliberatoare prin prezența Racului. Vă puteți implica în acțiuni de caritate și evenimente care vizează binele social în timp ce cunoașteți oameni originali și creativi care vă vor aduce libertatea de exprimare dorită față de lucrurile de care aveți un real interes.

Leu

23 Iulie – 22 August

Anul 2020 va cunoaștere o potențare semnificativă pentru domeniul muncii și al responsabilităților profesionale pentru dumneavoastră. Vă veți accesa abilitatea de organizare și atenție față de proiectele pe care le aveți în minte, veți deveni o parte vitală in echipă și veți reuși să atenuați conflictele cu ușurință. Încercările vor apărea în momentul în care veți privi doar propriul interes și nu veți avea binele și relația cu cei din jur în minte. Există o conexiune între devotamentul pe care îl veți dedica pentru munca zilnică și aprecierea și înțelegerea profundă față de oamenii dragi. Nu puteți atinge potențialul acestui an fără a privi cu empatie față de cei care vă susțin și cu care lucrați.

Uranus prezintă obiectivul pe care îl aveți în minte într-o nuanță neclară, nu aveți siguranța unui mare proiect profesional pe viitor, acum este momentul să vă dedicați energia micro organizării pentru ca în anii ce vor urma să construiți o bază solidă.

Pe plan personal veți putea stabili legături trecătoare dar intense, pasionale care vor aduce o transformare internă semnificativă. Cu Neptun în casa a 8-a trebuie să fiți atenți la consumul de substanțe care vă întunecă cunoștiința și mai ales la persoanele alături de care sunteți în acele momente, pot fii experiențe plăcute pe moment dar aduc cu sine consecințe care lovesc adânc mai târziu.

Fecioară

23 August – 22 Septembrie

Pentru una dintre cele mai muncitoare și dedicate zodii, anul curent va fi o încununare a eforturilor ultimilor anilor. Fecioara va reuși să trăiască momente de relaxare, destindere și fericire aproape copilărească în lunile ce vor urma. Casa a 5-a, guvernanta artei, flirtului, bucuriilor de zi cu zi va aduce perioade de liniște și bună dispoziție, relații pasagere care vor satisface nevoia de destindere sau pentru cupluri perspectiva unui copil.

Pentru că această casa reprezintă în esență inocența și fericirea celor tineri, greutățile vor fi privite cu o mai mare relaxare și momentele importante vor fi trăite pe deplin. Este nevoie să aveți griă la posibilitatea unor excese în aceste domenii, nu vor exista consecințe grave în schimb vă veți altera potențialul experiențelor.

Deși bucuria actuală se poate potența prin experiențe dobândite în călătorii, sunt șanse semnificative ca acest lucru să aducă și posibile accidente prin prezența imprevizibilului Uranus. Există o perioadă de revelație cu privire la lucrurile care contează în viață pentru dumneavoastră. În planul cuplului și relațiilor apropiate se dezvoltă o notă de romantism și tandrețe care susține obiectivul de eliberare, repaus și relaxare.

Balanță

23 Septembrie – 22 Octombrie

Lunile ce vor urma vor prezenta o încărcătură mare față de esența și structura emoțională a dumneavoastră. Familia, originile, locurile în care ați crescut sunt subiecte de mare interes și din care veți obține în proporție majoritară beneficii cât timp vor fi tratate cu respectul cuvenit. Există o dorință de siguranță și protecție care se dezvoltă constant în sufletul Balanței în acest an. Fie că vă ancorați mai adânc în universul protectiv al casei a 4-a, fie că aveți instinctul de a crea un spațiu de înțelegere, afecțiune și protecție pentru cei dragi, energia acestui an nu este una superficială.

Priviți mai intens la nevoile emoționale pe care le aveți și stabiliți cum vi le puteți îndeplini fără influența dependentă din exterior. Prin implicarea lui Uranus și al instabilității care vine cu sine, nu lăsați secretele și dorințele inhibate să vă controleze pentru că acestea vor ieși la lumină în momente neașteptate și vor destabiliza baza în care ați investit. Nesiguranța se menține sub altă formă și la locul de muncă, unde puteți să idealizați competențele colegilor sau proiectele care vor urma, fără a privi clar și obiectiv parcursul lor.

Este o invitație la revenirea la sine, nevoile scoase la lumină și investirea în suportul reciproc al familiei, fără a se pierde în interacțiuni nesemnificative și scopuri profesionale care nu servesc adevărului interior.

Scorpion

23 Octombrie – 21 Noiembrie

Comunicarea, interacțiunea cu oameni noi și dobândirea informației va fi principalul loc de unde Scorpionul își va atrage cele mai multe satisfacții. După un an în care ați cunoscut transformări intense în planul structurii dumneavoastră emoționale acum puteți să împărtășiți acest tip de cunoaștere cu ceilalți. Este un moment de destindere, de relaxare în modul de exprimare dar nu în profunzimea discuțiilor, puteți să vă simțiți mult mai înțeleși de noi cunoștințe și îi puteți observa ca fiind cu mult mai receptivi față de cei din trecut.

Există o putere mare a discursului pe care o aveți în aceste luni, cu Pluto, guvernatorul zodiei alături veți fi tentați să abuzați de ea și să recurgeți la manipulare, însă prezența lui Saturn va oferi consecințe imediate în cazul în care veți folosi oportunitatea cu intenții negative.

În planul relațiilor, atracția față de parteneri originali, creativi și doritori de libertate va crește semnificativ precum și numărul de relații pornite și sfârșite în moduri neașteptate. Dacă vă aflați într-o relație de cuplu, aveți încredere în instinct și încercați activități, călătorii și moduri de abordare noi pentru a vă bucura de imprevizibilitatea lui Uranus și a nu o lăsa să se manifeste în moduri nocive.

Săgetător

22 Noiembrie – 21 Decembrie

Lecția principală a Săgetătorului în anul curent vorbește despre cunoașterea valorii, atât de sine, cât și a lucrurilor pe care pune preț precum și înțelegerea conexiunii dumneavoastră cu partea financiară. Beneficul Jupiter aduce cu sine abundență pe aceste planuri, dar de asemenea poate provoca excese care nu vor ajuta parcursul evoluției ca individ. Se vor descoperi multe lecții și încercări în planul resurselor care vă vor determina să dezvoltați o bază financiară pe care să construiți în viitor. Nu vă identificați cu reușitele materiale și cu ceea ce va determinat să ajungeți la competența e a le obține și anume valoarea dumneavoastră ca om, care cuprinde anduranța, devotamentul și optimismul.

O altă lecție pe care o va aduce Saturn este și folosirea abilităților de comunicare pe care le dețineți într-un mod mult mai concentrat și productiv. Nu vă epuizați energia și talentul pentru plăcerea de moment și confirmarea exterioară, anul aceste este exclusiv despre valoarea pe care v-o dați și nu care vă este dată.

În planul personal veți cunoaște o mai mare tandrețe și sensibilitate față e familie și prietenii care vă oferă siguranță emoțională, oferiți respect și afecțiune acestora și veți descoperi beneficiile susținerii care contează.

Capricorn

22 Decembrie – 19 Ianuarie

În acest an, Capricornul se va afla în fața unui număr mare de situații în care va fi privit ca autoritate supremă. Fie că este vorba de profesie sau viața personală veți descoperi un interes masiv al celor in jur față de opiniile, sentimentele și gândurile pe care le aveți. Sunteți încurajați prin stelium de planete puternice aflate în propria zodie să inițiați acțiuni și evenimente care vor schimba parcursul vieții celor din jur.

Acest mare beneficiu aduce cu sine și o luptă interioară cu privire la limitarea pe care o impuneți, nu abuzați de interesul pe care îl stârniți pentru că în anii următori veți fi în fața unor consecințe iremediabile. Priviți aceste luni cu optimism, încredere și recunoștință față de oportunitatea de a vă prezenta efortul și rezultatul muncii.

Fiți deschiși la momentele impulsive de distracție și detașare pe care le simțiți, nu vă impuneți limitări în această categorie precum și tot ceea ce ține de bucuria și inocența copilărească, care cu timpul devine mai adânc îngropată. Veți fi în fața unor beneficii imediate dacă veți da curs relaxării de zi cu zi pe care o meritați și de care vă veți îndepărta prin dedicația obișnuită față de viața profesională.

Text: Maria-Iulia Iliescu / Illustrații: Đøpɇ Ᵽɨxełs & pikisuperstar

Vrei să știi mai multe?

Avântă-te alături de noi în astrologie

Lixivium Arcana nu este doar un o redacție, așa cum nu este doar un magazin online.
Îți punem la dispoziție o gamă largă de interpretări astrogramă croite după subiecte precise și
narate video de către experții noștrii în astrologie.

Lasă-ne un Gând

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.